joi, 20 aprilie 2017

Anunt Eveniment ” Lansarea cărților editurii Neuma”

Anunt Eveniment ” Lansarea cărților editurii Neuma”


                                          Biblioteca Județeană ”Marin Preda” Teleorman


Sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Biblioteca Județeană Marin Preda, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, organizează, joi 20 aprilie 2017, ora 1200, la sala de lectură, lansarea cărților editurii Neuma.
Printre titlurile care vor fi prezentate se numără: “Celălalt țărm” de Horia Gârbea, “Umbra lui MIDAS” de Nicoleta Milea, “Toamna, ca o fregată” de Domnița Flori Neaga și “Cină în Valea Sării” de Gheorghe Stroe.
Alături de autori, printre invitați se vor afla: Stan V. Cristea, Florea Burtan, Stan Ștefan și Ana Dobre.
Moderatorul întregii activități va fi Horia Gârbea, membru al Comitetului director al Uniunii Scriitorilor din 2005, președintele filialei de poezie București, autor a peste 25 de volume de poezie, proză scurtă, teatru, publicistică și traduceri.
La evenimentul organizat de biblioteca județeană, acesta va veni în fața publicului teleormănean cu ultimul său volum de versuri, prezentat în urmă cu 3 săptămâni de Academician Nicolae Manolescu (președinte USR) la sediul Uniunii Scriitorilor din România.
Biblioteca Județeană Marin Preda invită iubitorii de lectură să participe la acest eveniment deosebit în peisajul cultural alexăndrean, prilej cu care vor redescoperi autorii teleormăneni membri ai Uniunii Scriitorilor din România.
Afis eveniment: