vineri, 24 aprilie 2020

NEUMATICII - noua rubrică acum

NEUMATICII
Noua rubrică în care descoperiți autorii NEUMA prin ochii altora
Începem cu un poem îndrăgit, binecunoscutul ”Ceasornicarul” al poetului, prozatorului, dramaturgului, traducătorului Horia Gârbea pe care vă invităm să îl descoperiți altfel:
Ceasornicarul. Muzica și interpretare: Ovidiu Mihăilescu, Versuri Horia Gârbea.
Ascultați dând click aici:
                                             Ceasornicarul - Cântec



joi, 23 aprilie 2020

Ziua internațională a cărții

Ziua Internațională a cărții
La Mulți Ani cu inspirație, încredere, optimism și multă sănătate oamenilor din lumea cărții: scriitori, editori, tipografi, cronicari și, mai ales, cititori!
În aceste zile de recluziune am aflat împreună ce înseamnă Puterea secretă a cărților.
Denumită după cea mai recentă carte a dinamicului Menuț Maximinian această rubrică nouă care facilitează întâlnirea on-line dintre scriitori și cititori, făcând cunoscută literatura română contemporană s-a bucurat deja de un succes dincolo de așteptări. Calde mulțumiri pentru efortul făcut,din auto-izolare, pentru a ajunge aproape de iubitorii de literatură talentaților Menuț Maximinian, Flavia Adam, Petre Ioan Crețu, Angi Melania Cristea, Radu-Ilarion Munteanu. Cele cinci minute de literatură au ajuns în casele și inimile românilor din țară și din afara ei. Emoția transmisă prin creațiile lor a făcut ca 5 minute din viața celor care ne-au fost aproape să fie mai frumoase. Mulțumim și nu uitați, miercuri de la ora 12 aveți întâlnire on-line cu literatura!